Välkomna på medlemsträff och AW!

Den 4 april bjuder OFF in till medlemsträff. Vi i styrelsen vill gärna höra vad ni har på gång, och vi tänkte passa på att berätta om vad vi arbetat med under året som gått. Under kvällen fördjupar vi oss särskilt i de nyinstiftade branschråden, där OFF är representerade i tre av totalt fyra råd. Faktiskt flest av samtliga organisationer för upphovspersoner!

Under kvällen får ni lära känna era branschrådsrepresentanter, höra om det första branschrådsmötena som ägt rum och vi diskuterar tillsammans vilka frågor som bör bevakas på kommande möten. Vi är väldigt glada att alla våra representanter i branschråden (utom Marta Dauliute som just fått barn) kommer närvara. De är: Mathilde Dedye och Oskar Östergren (Rådet för utveckling och produktion) Tobias Jansson (Rådet för spridning och visning), och Gunilla Bresky och Göran H Olsson(Rådet för filmarvsfrågor).

Program för kvällen:

18:00-18:30 – OFF hälsar välkomna och berättar om styrelsens jobb senaste året

18:30-19:30 – Branschrådsrepresentanterna berättar om sig själva, om första branschrådsmötet, och vad de ser för möjligheter för OFF att påverka.

19:30-21 – Samtal i grupp, utrymme för frågor och synpunkter från medlemmar.

Moderator: Karin Ekberg. Dryck och tilltugg serveras från kl 18.

NÄR: 4 april

VAR: Hornstulls strand 13, Stockholm

Ni som inte har möjlighet att komma till den kungliga huvudstaden får gärna maila frågor/input till info@off.se innan den 1 april, så tar vi upp dem under kvällen.

Väl mött, styrelsen

Bild: Johannes Nyholm