Bli medlem i OFF

Att vara medlem i OFF är att vara del av en kollektiv kraft, och vi skapar tillsammans ett nätverk för oss filmskapare som vill fortsätta vara oberoende. Medlemskap kostar hundra kronor i månaden. Detta ger inte bara tillgång till OFF's professionella nätverk, utan även förmåner och rabatter till ett samlat värde på över tvåtusenfemhundra kronor.

Bli medlem

Du som är medlem

OFF står för ett filmklimat som är utmanande, nytänkande, utvecklande och modigt. OFF samlar människor som vill göra film på sina villkor. OFF är ett nätverk och en rörelse. OFF skapar sammanhang, debatt och samtal.

För medlemmar

Medlemsförmåner

Juridisk rådgivning
Ekonomisk rådgivning
Rabatt hos Macforum
Specialiserade försäkringar hos Gefvert
Årsprenumeration på FLM
Rabatt på teknik hos Light in a room
Förbundets nätverk
Förmånliga priser hos Cinemateket
Rabatt hos Bussgods
Rabatt hos Bio Rio

Vi lyfter dig här

Vår hemsida

Vi gillar att synliggöra våra medlemmar här på vår hemsida. Har du aktuell trailer på Vimeo? Skicka oss din kanal, din profil eller länk till dina filmer så visar vi dem här! Tipsa gärna oss när du har nåt särskilt på gång!

Filmfestivaler

Visa work in progress på ditt projekt eller delta i paneldebatter och diskussioner med oss under OFF-event på filmfestivaler!

Facebook

Behöver du hjälp med att nå ut med ett evenemang eller annan aktivitet? Mejla info och länkar till oss på kansliet@off.se så sprider vi via Facebook.

Några av våra medlemmar