SFI presenterar den svenska filmvåren 2012

Publicerad 2012-01-16


Svenska Filminstitutet bjuder tillsammans med Film & TV Producenterna och Oberoende Filmares Förbund in till en samlad presentation av kommande svenska långfilmspremiärer. Andrea Reuter intervjuar regissörer, manusförfattare, skådespelare m fl.

Bland de filmer som kommer att uppmärksammas finns I nationens intresse av Kathrine WindfeldLove During Wartime avGabriella BierBig Boys Gone Bananas!* av Fredrik GerttenVåga minnas av Ewa CederstamEn gång i Phuket avStaffan LindbergAvalon av Axel PetersénKatinkas kalas av Levan AkinSean Banan inuti Seanafrika av Jesper AnderssonShoo Bre av Djengo EsmerKvarteret Skatan reser till Laholm av Mikael SyrénEn fiende att dö för av Peter DalleNobels testamente av Peter FlinthIsdraken av Martin Högdahl och Alla vilda av Marianne Gustavsson och Lisa Belfrage.

Tid: Måndagen den 16 januari kl 9.30 – obs tiden! (Efteråt finns det tid för enskilda intervjuer).
Plats: Bio Victor i Filmhuset, Borgvägen 1, Stockholm
Moderator: Andrea Reuter

Filmklipp och trailrar kommer att visas, en utställning med bilder och affischer kommer att finnas i foajén och du får möjlighet att träffa regissörer, skådespelare, manusförfattare och producenter. Anna Serner, Svenska Filminstitutets VD, Björn Rosengren, ordförande för Film & TV-producenterna och Kasper Collin och Marta Dauliute, ordförande respektive styrelseledamot från Oberoende Filmares Förbund inleder presentationen.

Kommentera

Skriv en kommentar

Namn (obligatoriskt)


Mail, publiceras ej (obligatorisk)


 

 

Kontakt

Oberoende Filmares Förbund
Box 271 21
102 52 Stockholm
08-663 66 55
kansliet@off.se, www.off.se

Bli Medlem

I en tid då medialandskapet ständigt förändras behövs ett starkt filmförbund. Passa på att göra som många andra filmare Bli medlem i Oberoende Filmares Förbund!

Moving swedish film forward

Independent Filmmakers Association is a Swedish organization working for improved conditions for filmmakers and producers. Read more...

Medlemssidor
Följ oss

RSSFacebook Maila oss